LET OP! Crawfish Boil boekingskalender defect.

Tijdelijk alternatieve manier van reserveren

Recentelijk is ons bekend geworden dat wij geen melding krijgen wanneer iemand een reservering maakt via de kalender onderaan/aan de rechterzijde van de webpagina. Na het maken van een reservering via de boekingskalender zou u, net als wij, een bevestigingsmail moeten ontvangen met een kopie van het ingevulde formulier. Dit is nu echter niet het geval.

We proberen erachter te komen wat het probleem is, maar hebben tot dusver nog niks kunnen vinden. Ons vermoeden is dat er tijdens het updaten en bijwerken van de kalender iets is gebeurt.

Totdat de kalender het weer doet willen wij u vragen om ons te mailen op info@jandewaardvisserij.nl, met als onderwerp ‘Reservering Crawfish Boil’, als u een reservering wilt maken. Kijkt u daarvoor alstublieft eerst of de datum in de boekingskalender op groen staat, zodat u zeker weet dat de datum nog vrij is. Dit geeft de kalender namelijk nog wél goed aan.
In de mail willen wij u vragen de volgende punten te benoemen: uw voor- en achternaam, de gewenste datum voor de Crawfish Boil, het aantal personen en uw telefoonnummer. Als u verder nog vragen of opmerkingen heeft kunt u deze ook in de mail vermelden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.