Crawfish Boil Event

Crawfish Boil komt uit Louisiana en is ontstaan uit een overmaat aan de verwoestende aanwezigheid van rivierkreeftjes in de natuur. Tijdens een Crawfish Boil worden de rivierkreeftjes ge-‘boiled’, oftewel gekookt. Het recept bestaat naast een enorme hoeveelheid rivierkreeftjes ook uit maïs, aardappel en diverse andere groenten. Dit alles wordt gegaard in een grote pan met spicy kruiden uit Amerika en wordt traditioneel op grote tafels gepresenteerd.

Daar wij in Nederland één van de weinige beroepsvissers zijn die op rivierkreeftjes vissen, vinden wij het leuk om deze traditie in Lekkerkerk aan u te presenteren, zodat ook u het kunt beleven. (Het is weer eens wat anders dan mosselen eten, plus u hoeft niet helemaal naar Amerika af te reizen voor deze ervaring!)

Deze heerlijke Crawfish Boil bereiden en presenteren wij als een ruig en toch chique event. Dus boek nu snel voor dit gezellige eet-event!


Het kan voorkomen dat uw groep met een andere groep deelneemt aan een Crawfish Boil. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!
Een minimum aantal van 8 personen is nodig om het event door te laten gaan. Het maximum is 20 personen. Het event duurt gemiddeld 3 uur, en loopt eerder uit dan dat deze eerder eindigt.

Kosten voor dit event zijn € 35,- p.p., incl. drinken en kaasplankje. Ook krijgt u een knoflook en whiskysaus erbij. Deze zijn, net als de boil, vers gemaakt.

Wilt u meer informatie of een dag reserveren? Vult u dan het formulier hieronder in, of klik hier voor onze contactgegevens.